ȘOMCUTA MARE – Doi tineri au furat o mașină pentru distracție

106

Polițiștii din Șomcuta Mare au avut serios de lucru ieri seară și azi noapte, după ce au fost solicitați să intervină la un scandal pe strada Mireșului, iar ulterior la furtul unei mașini.

Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, a precizat că primele verificări au stabilit că cinci persoane, care locuiesc în zonă, au pătruns în curtea imobilului unei alte persoane și pe fondul unei stări conflictuale au distrus un geam al imobilului respectiv: „Toate persoanele implicate au fost identificate, în cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și lovire sau alte violenţe”.

Apoi, ca urmare a sesizării unui bărbat din oraș că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul care era parcat în curtea imobilului, azi-noapte, în jurul orei 02.00, patrula de ordine și siguranță publică din oraş a acționat cu operativitate pentru soluționarea faptei reclamate, la scurt timp polițiștii găsind autoturismul pe D.J. 182B, fiind condus pe direcția Șomcuta Mare – Mireșu Mare. Polițiștii maramureșeni spun că șoferul a ignorat semnalele polițiștilor, și-a continuat deplasarea, iar după aproximativ un km a abandonat autoturismul și a fugit.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că autoturismul a fost condus de un tânăr de 19 ani, din Şomcuta Mare, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în autoturism, în calitate de pasager, se afla un alt tânăr de 24 ani.

Şi în acest caz a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here