ȘOFERI NEMULȚUMIȚI – Semne de circulație prin tufișuri în Baia Mare

306

Șoferii care circulă zilnic prin Baia Mare se plâng că sunt străzi în oraș unde semnele de circulație sunt acoperite de vegetația abundentă. Oamenii sunt nemulțumiți și spun că administrația locală ar trebui să ia măsuri, pentru că se pot produce accidente rutiere din această cauză.

“Am văzut destule semne de circulație acoperite de frunzele copacilor, dar cred că pe nimeni nu interesează. Că dacă i-ar interesa, ar lua măsuri, ar pune asistații sociali să facă toaletarea copacilor, așa cum trebuie. Dar nu ne mai miră nimic în orașul ăsta în care nu mișcă nimic. Poliția de ce nu se sesizează și vizavi de huliganii care întorc acele oglinzi ajutătoare pentru șoferi? Că sunt străzi unde acele oglinzi sunt întoarse, ba chiar și semafoarele la care pietonii pot ajunge”, spune Vasile H.

“Nu se poate permite așa ceva… Eu nu am văzut în toată Germania asta un semn acoperit sau lăsat căzut pe jos! Asta e diferența din țările din Europa și Romania noastră”, spune Ruxandra.

“Sunt foarte, foarte multe locuri în Baia Mare unde nu se văd semnele din cauza vegetației sau a mașinilor parcate aiurea, de exemplu la Biblioteca județeană”, – adaugă Rita. Alte zone amintite de băimăreni ca fiind cu probleme sunt strada Mărășești, strada Muncii sau strada Mihai Eminescu.

FOTO Stirileprotv.ro

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here