ŞOFERI INDISCIPLINAŢI – Numărul de accidente rutiere grave în Maramureş a crescut

681

Anul 2018 nu a debutat sub cele mai bune auspicii atunci când vine vorba de accidente rutiere grave. În nici trei luni de zile avem înregistrate pe raza judeţului aproape 40 de accidente rutiere grave, cifră mult mai mare decât cea înregistrată anul trecut, aceeaşi perioadă.

“La data la care ne aflăm, pe raza judeţului Maramureş au fost înregistrate 38 de accidente rutiere grave, cu 12 mai mult decât în perioada similară a anului trecut. În urma acestor accidente, şase persoane şi-au pierdut viaţa, cu trei mai puţine decât anul anterior, aceeaşi perioadă. Până acum avem 34 de persoane rănite grav, cu 10 mai mult decât în 2017, respectiv 20 de persoane rănite uşor, cu cinci mai multe decât anul anterior.

Din păcate, cele 38 de accidente rutiere grave petrecute în primele luni din acest an e mai mult decât ne-am dori. Creşterea cu 12 a numărului de accidente este destul de însemnată”, au precizat, pentru AxaNews.ro, reprezentanţii Serviciului Rutier Maramureş.

Explicaţia numărului mare de accidente rutiere grave la nivel de judeţ este una simplă şi anume nerespectarea regulilor de circulaţie, creşterea parcului auto şi a numărului de deţinători de permise de conducere care se deplasează în acelaşi spaţiu, pe aceleaşi drumuri nemodernizate, ignorarea normelor rutiere şi indisciplina în trafic.

Dragoş HOJDA

1 COMENTARIU

  1. da si avem romi cu permise facute in 48 de ore in anglia care nu stiu nici macar un cuvant in engleza…chiar se descurca greu cand e vorba sa-si scrie macar numela…acestia cand vor fi trasi la raspundere?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here