ȘOFERI BEȚI PE DRUMURILE DIN MARAMUREȘ – Unul a intrat cu mașina în gard și s-a răsturnat în șanț

569

În perioada 10-15 aprilie, polițiștii rutieri din Maramureș au depistat 23 de persoane care au urcat la volanul autoturismelor după ce au consumat alcool. 11 dintre acestea au fost sancționate contravențional și le-a fost suspendat dreptul de a conduce, iar 12 sunt cercetate în cadrul dosarelor penale întocmite pe numele lor.

Un băimărean de 60 de ani a fost depistat la volan cu o concentrație de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul unui bărbat din Baia Sprie, valoarea indicată de aparatul etilotest a fost de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Într-un alt caz, un șofer care conducea în stare de ebrietate a fost implicat într-un accident de circulație cu pagube materiale. Este vorba despre un bărbat de 34 de ani, din Fersig. Acesta nu a oprit la semnalele luminoase și acustice ale polițiștilor aflați pe strada Victoriei din Baia Mare. La intersecția străzii Victoriei cu strada Toamnei, acesta a pierdut controlul direcției de mers, a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, după care s-a răsturnat în șanț. Nicio persoană nu a fost rănită. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cazurile polițiștii continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să propună măsuri legale.

Marius CÎMPIAN

Mai multe știri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here