ŞOCANT – Persoană găsită moartă în zona Barajului Firiza

1858

Descoperire macabră în zona Barajului Firiza, miercuri, 13 februarie. Un cadavru uman, aflat în stare avansată de putrefacţie, a fost găsit de un pescar.

Imediat a fost iniţiat un apel prin 112, iar la faţa locului s-au deplasat structuri de urgenţă. Pompierii au scos cadavrul din zona greu accesibilă în care a fost găsit (era parţial în apă), după care poliţiştii au început cercetări.

“Miercuri, în jurul orei 14.00, Poliţia municipiului Baia Mare a fost sesizată că în zona Barajului Firiza se află o persoană decedată. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare care desfăşoară verificări în vederea identificării persoanei şi stabilirii circumstanţelor în care a decedat” a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureș.

Trebuie spus faptul că sunt luate în calcul toate variantele posibile, dată fiind starea avansată de putrefacţie. Sunt martori care susţin chiar că persoana respectivă ar fi fost decapitată. Însă, numai necropsia va putea dezvălui misterul.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here