ȘOCANT – Fată răpită pe stradă și urcată cu forța într-o maşină argintie. Este incredibil unde a fost dusă

273

O fată în vârstă de 26 de ani a fost răpită, urcată cu forţa într-o maşină argintie şi dusă în Caracal. Doi tineri au fost observaţi de oameni în timp ce o răpeau pe fată.

Totul s-a întâmplat marţi, 7 octombrie, atunci când un tânăr din Corabia, judeţul Olt, a sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a anunţa că sora sa, în vârstă de 26 de ani, a fost răpită.

Potrivit primelor informaţii oferite în apelul la 112, fata ar fi fost urcată cu forţa într-o maşină argintie, pe strada C.A. Rosetti din Corabia.

“Polițiștii olteni au declanșat activitățile de căutare, fiind alertate și județele limitrofe în vederea depistării tinerei. Un bărbat, de 49 de ani, a fost depistat de către polițiști pe raza municipiului Caracal, conducând autoturismul folosit pentru a transporta tânăra”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Ulterior, poliţiștii au reuşit să o găsească şi pe tânără, dar şi un alt bărbat care a participat la infracţiune.

Astfel, după cercetări, poliţiştii au aflat că cei doi bărbaţi, în vârstă de 49, respectiv 25 de ani, au forţat-o pe fată să urce în maşină, iar apoi au mers în Caracal.

“În urma audierilor și probatoriul administrat, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 deore și au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului dePoliție Județean Olt”, au mai explicat poliţiştii.

Sursaobservator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here