SITUAŢII DE URGENŢĂ – Patru incendii în 24 de ore, în Maramureş

503

În ultimele 24 de ore, pompierii maramureșeni au lichidat patru incendii, au anunţat reprezentanţii ISU Maramureş.

Pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare, alături de pompierii voluntari, au intervenit în Iadăra pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în curtea unei locuințe. Focul a mistuit circa 600 kg de fân.

Militarii Pichtului Târgu Lăpuș au intervenit la un incendiu de litieră de pădure în Vălenii Lăpușului. Focul a distrus circa 0,1 hectare de vegetație uscată. Alături de pompierii militari au intervenit și pompierii serviciului voluntar pentru situații de urgență.

Garda de Intervenție Bogdan Vodă a fost solicitată să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă în Săcel. Alături de pompierii militari au intervenit și pompierii voluntari din Săcel și Săliștea de Sus. Focul a distrus circa 70 de metri pătrați din casa de lemn, obiecte de mobilier și diverse aparate electrocasnice.

Marţi, 13 noiembrie, la ora 00.29, pompierii sigheteni au fost solicitați să lichideze un incendiu izbucnit la un autoturism în Rona de Sus. Flăcările au distrus elementele combustibile din compartimentul motor al autoturismului, conform ISU Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here