SITUAȚII DE URGENȚĂ – Cinci incendii în weekend, în Maramureş

502

Pompierii maramureșeni au lichidat cinci incendii în weekendul care tocmai s-a încheiat, au precizat reprezentanţii ISU Maramureş.

Sâmbătă 3 martie, pompierii sigheteni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în holul unei locuințe. În urma incendiului, au ars diverse articole de îmbrăcăminte, cabluri electrice și circa un metru pătrat de mochetă.

Duminică, 4 martie, tot pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe. Din fericire, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Pompierii Gărzii de Intervenție Borșa au intervenit pe strada 22 Decembrie din localitate pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în camera de zi a unei locuințe. Au ars circa 20 kg de textile și un pat.

Tot duminică, militarii băimăreni au intervenit pe Valea Borcutului pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe. Și în acest caz a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Luni dimineață, pompierii sigheteni au lichidat și ei un incendiu izbucnit la un coș de fum în urma căruia a ars funinginea din coșul de evacuare.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș atrage încă o dată antenția cetățenilor asupra modului de exploatare al coșurilor de fum. Și în acest weekend, toate incendiile lichidate de către pompieri au avut ca și cauză probabilă a incendiilor coșurile de fum necurățate sau neizolate corespunzător față de materialele combustibile din jur, conform ISU Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here