SITUAȚIE INCREDIBILĂ – N-ai mai văzut așa ceva! O stradă „modernizată” a fost înălțată cu un metru și jumătate, oameni sechestrați în curți (VIDEO ȘI FOTO)

122

Sechestrate în propriile curți. Aşa sunt zeci de familii de pe o stradă din municipiul Suceava după o asfaltare incredibilă. În urma lucrărilor de modernizare, sunt porţiuni unde strada a fost înalţată cu mai bine de un metru şi jumătate. Localnicii nu au cum să iasă din gospodării şi au fost nevoiţi să improvizeze.

Strada Mihail Sadoveanu din Suceava a fost recent modernizată, însă drumul a fost înălțat cu peste un metru și jumătate.

Mai mulți localnici sunt blocați și au fost nevoiți să improvizeze diverse moduri prin care să iasă în stradă. Unii și-au pus scări, alții sunt nevoiți să iasă în genunchi din curte.

Peste 20 de gospodării sunt în această situație. Unii suceveni chiar s-au rănit în încercarea de a intra sau de ieși din curți.

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a explicat că știe ce probleme sunt pe strada Mihail Sadoveanu și că se va încerca remedierea problemelor pe banii constructorului.

Video, la sursa citată

Sursa – digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here