SITUAȚIA SE AGRAVEAZĂ – 20 state din Europa au introdus restricții pentru români, din cauza creșterii numărului de infectări cu coronavirus în țara noastră

50

Cele 20 de state care interzic accesul românilor sau impun anumite restricții pentru a intra pe teritoriul. Conform digi24.ro, aceste sunt: Austria, Bosnia și Herțegovina, Cipru, Danemarca, Estonia, Finlanda, Grecia, Irlanda, Islanda, Letonia, Lituania, Malta, Muntenegru, Norvegia, Marea Britanie, Olanda, Republica Moldova, Slovacia, Slovenia și Ungaria.

Din cauza creșterii numărului de infectări cu coronavirus în țara noastră, Filanda, Malta și Lituania au interzis accesul românilor în această perioadă. Condiții extrem de stricte a impus și Danemarca, care cere românilor să dovedească faptul că au o rezervare de cel puțin 6 nopți la o unitate de cazare, care să conțină toate numele celor care au rezervat și perioada rezervată.

Românii trebuie să intre în carantină sau izolare, timp de 14 zile, la intrarea în Estonia, Letonia, Irlanda, Olanda, Slovacia, Slovenia.

Românilor li se cere prezentarea unui test recent pentru coronavirus, care să ateste că nu sunt infectați, la intrarea în Ungaria, Austria, Grecia și Cipru.

foto france24.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here