SIGURANȚĂ PUBLICĂ – 17 permise de conducere reținute în numai o săptămână

447

În permanenţă la datorie, poliţiştii maramureşeni au acţionat pe tot parcursul săptămânii trecute pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care puteau afecta liniştea comunităţii, organizând 16 acţiuni punctuale proprii.

Potrivit informațiilor furnizate de către Inspectoratul de Poliție al județului Maramureș, în perioada 31 martie – 06 aprilie polițiștii au intervenit pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică la 269 de evenimente, de natură judiciară sau privind siguranța publică, cele mai multe sesizate prin SNUAU 112. Patru persoane care erau declarate dispărute de la domiciliu au fost identificate, fiindu-le clarificată situaţia.

„În perioada analizată poliţiştii au aplicat pentru abaterile constatate 1365 sancţiuni contravenţionale, au confiscat bunuri în valoare de aproximativ 36 000 de lei şi au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei închisorii. Poliţiştii rutieri, care au desfăşurat activităţi pentru creșterea siguranței în traficau au constatat 16 infracţiuni rutiere, au aplicat măsura complementară de reţinere a 17 permise de conducere şi retragere a 10 certificate de înmatriculare”, arată IPJ Maramureș.

Șoferii maramureșeni trebuie să știe că acet gen de acțiuni vor continua și în zilele care urmează, astfel că maramureșenii sunt sfătuiți să circule cu prudență, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte regulile de circulație.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here