SIGHETU MARMAŢIEI – Un bărbat a furat tot ce a prins la mână din două maşini

786

În noaptea de joi spre vineri, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi cu privire la comiterea unui furt din auto.

O femeie de 53 de ani a declarat că în jurul orei 22.00, persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil, 450 de euro şi peste 1.400 de lei din portmoneul şi poşeta aflate în autoturismul parcat pe strada Valea Hotarului din municipiu.

Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au demarat activităţile specifice de cercetare şi au constatat că portiera unui alt autoturism parcat pe aceeaşi stradă a fost forţată şi, din maşină, au fost sustrase două stick-uri de memorie.

Intervenţia promptă a poliţiştilor şi investigaţiile efectuate cu profesionalism au dus în scurt timp la identificarea persoanei bănuite de comiterea furturilor.

“Este vorba de un bărbat de 30 de ani din Sarasău, asupra căruia poliţiştii au găsit trei telefoane mobile, banii sustraşi din autoturismul femeii precum şi cele două stick-uri de memorie. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţilor vătămate”, au precizat reprezentanţii IPJ Maramureş.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here