SIGHETU MARMAŢIEI – Trotuarele de pe strada Mihai Eminescu, brăzdate de gropi (GALERIE FOTO)

562

Strada Mihai Eminescu este una dintre cele mai circulate străzi ale Sighetului, cu precădere de către pietoni. Strada face legătura cu parcul Grădina Morii, loc preferat de foarte mulți localnici pentru petrecerea timpului liber. Trotuarele străzii arată jalnic. Gropile apărute de-a lungul timpului produc neplăceri pietonilor.

‘’Mai în fiecare zi merg la Grădina Morii. Trebuie să fiu foarte atent să nu calc în vreo groapă de pe trotuar. Nu s-au mai făcut reparații de multă vreme”, a spus Vasile Pop, pensionar.

“Când este timp frumos merg la Grădina Morii. Fiind suferind, mă deplasez cu ajutorul unui baston. Nu o data am dat cu el în gropile de pe trotuar. Era să cad’’, a spus Ioan Ardelean, pensionar.

“Adesea merg cu copilașii la locul de joacă amenajat la Grădina Morii. Dacă aici s-a reușit reabilitarea parcului într-un mod exemplar, mă întreb de ce nu se poate face același lucru și cu trotuarele ? Ar trebui cei de la primărie să mai și circule pe jos. Pe această stradă locuiește și doamna viceprimar. Poate o vedea și ea cam cum stau lucrurile”, a spus Maria.P.

Liviu ȘIMAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here