SIGHETU MARMAŢIEI – Dana Onița Ivașcu și-a anunțat candidatura din partea PNL la funcția de primar

576

Organizația PNL Sighet a susținut o nouă conferință de presă. Au participat: Dana Onița Ivașcu, președinte PNL Sighet, Florin Mircea, vicepreședinte, Vasile Ilea, vicepreședinte. În cadrul conferinței au fost abordate subiecte de actualitate cum ar fi: iluminatul public, scumpirea tarifelor la serviciile de apă și canalizare.

“Cu toții am sărbătorit Centenarul României. Am rămas profund dezamăgită de modul în care au fost organizate manifestările dedicate Zilei de 1 Decembrie la Sighet. Consider că aceste evenimente trebuiau organizate cu mult mai mult respect pentru ceea ce reprezintă Ziua de 1 Decembrie pentru toți românii. A fost o slabă organizare. Lipsa primarului din Sighet la marcarea Centenarului nu este de bun augur. Primarul și aleșii locali reprezintă municipiul și consider că în zilele de sărbătoare ar trebui să fie alături de sigheteni, care ne-au mandatat, ne-au acordat încredere. Cred că toți sighetenii au rămas cu un gust amar în ceea ce privește modul cum s-a sărbătorit Ziua de 1 Decembrie. Pregătindu-ne de alegeri, am intrat într-un grafic de pregătire a potențialilor candidați. În acest context am decis să candidez la primăria Sighet. Am hotărârea, am determinarea, am dorința pentru a intra într-o competiție electorală. Desigur dacă cineva de la noi își dorește să candideze vom iniția o competiție internă. Orice membru al PNL poate intra în această competiție. Deoarece se apropie sărbătorile de iarnă le urez sighetenilor Sărbători Fericite!” a spus Daniela Onița Ivașcu.

“Activând în domeniul privat am constatat o acută lipsă de personal calificat. Pentru a compensa acest lucru vom susține derularea unor cursuri de calificare la locul de muncă. De asemenea, vom organiza și un târg al locurilor de muncă în viitorul apropiat’’, a spus Vasile Ilea, vicepreședinte.

“Pe agenda noastră sunt cuprinse premierea elevilor olimpici sigheteni, 15 elevi olimpici vor fi recompensați. În preajma Crăciunului vom da pachete alimentare copiilor care provin din familii nevoiașe”, a spus Florin Mircea, vicepreședinte.

Liviu ȘIMAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here