SIGHETU MARMAŢIEI – Activitatea Poliției Locale, criticată în Consiliul Local

1053

În cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local, au fost aduse critici modului de desfășurare a activității Poliției Locale Sighet.

“Trebuie ca Poliția Locală să se implice mult mai mult în soluționarea anumitor aspecte negative din municipiu. Nu vreau să-i văd pe polițiștii locali doar urmărindu-i pe cei care își parchează mașinile fără a avea permis de parcare. Este nevoie să fie sancționați și cei care, de exemplu, aruncă pe jos cojile de semințe sau se dedau la acte huliganice’’, a spus Eugenia Godja.

Critici mult mai dure a adus Găvrilă Mihali. “Mi s-a adus la cunoștință că în Cartierul Independenței se vând droguri chiar sub nasul polițiștilor locali. Este ceva peste care nu se poate trece cu ușurință”, a spus Găvrilă Mihali.

Cele spuse de consilierul Găvrilă Mihali nu mai sunt o noutate pentru nimeni. Consumul de droguri la Sighet este o tristă realitate. Din păcate, acest aspect este adesea trecut sub tăcere sau ignorat. Nemulțumiți de activitatea Poliției Locale sunt și alți consilieri. Drept urmare, proiectul de hotărâre ce vizează planul de ordine și siguranță publică al Poliției Locale a fost respins.

Liviu ȘIMAN

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here