SIGHETENI NEMULȚUMIȚI – Săpături sub bloc pentru repararea unei conducte vechi

34

Blocurile situate pe strada Mihai Eminescu au fost construite cu peste 60 de ani în urmă, fiind printre primele blocuri din Sighet. Trecerea anilor și-a pus amprenta și asupra conductei de alimentare cu apă a acestor blocuri.

Fisurarea unei asemea conducte a generat mari bătăi de cap locatarilor din blocul nr. 3. Dorind să remedieze avaria și pentru a găsi o soluție tehnică eficientă locatarii s-au adresat celor de la Vital. Spre surprinderea și indignarea locatarilor cei de la Vital nu le-au acordat sprijin, spunându-le să se descurce. Drept urmare, locatarii au fost nevoiți să sape în interiorul blocului adevărate cratere pentru a ajunge la conducta fisurată.

“Suntem foarte nemulțumiți de atitudinea manifestată de către cei de la Vital. Le-am cerut ajutorul, contra cost. Ei sunt specialiștii și credeam că ne vor sprijini. Conducta fiind introdusă chiar sub bloc, am fost nevoiți să săpăm adevărate cratere pentru a ajunge la ea, distrugând interiorul blocului. Ne-au spus că nu este treaba lor și să ne descurcăm cum știm. De această dată am reparat conducta. Fiind foarte veche poate ceda oricând.  În plus, apa pierdută pe timpul cât conducta a stat fisurată tot noi o vom plăti”, a spus Ioan Pop, locatar al blocului nr 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here