SIGHET – Tineri prinși cu droguri pe o stradă din oras

216

Doi tineri au fost opriți azi pe o stradă din Sighetu Marmației de către polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighet, in masina fiind identificată o substanță vegetala posibil canabis. Cercetările sunt în plină desfasurare la acest moment.

„Azi, 01.04.2020, în jurul orei 12.00, un echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localității Sighetu Marmației – județul Maramureș, un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în România.

Șoferul nu a oprit la semnalele regulamentare, fapt pentru care s-a pornit în urmărirea autoturismului în cauză, iar după câțiva zeci de metri au fost aruncate din mașină două pungi. Maşina a fost oprită, iar poliţiştii de frontieră l-au identificat pe şoferul acesteia, cetățeanul român K.A. în vârstă de 30 de ani şi pe pasageră, B.A., în vârstă de 19 ani, ambii domiciliați pe raza județului Maramureș”, precizează ITPF Sighetu Marmației.

Oamenii legii țin să sublinieze că în pungile aruncate din vehicul au fost descoperite mai multe pachete mici învelite în staniol, în interiorul cărora se afla o substanță vegetală, de culoare verde oliv, posibil canabis. Persoanele în cauză, împreună cu pungile descoperite, conform procedurilor legale au fost conduse la sediul serviciului în vederea continuării cercetărilor. În total vorbim de 29 grame substanță vegetală de culoare verde-oliv, susceptibilă a fi canabis, cantitate care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor şi expertizării.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cultivare, producere, fabricare, experimentare, extragere, preparare, transformare, cumpărare sau deținere de droguri de risc pentru consum propriu fără drept, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Maramureș, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Liviu Siman

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here