SIGHET – Riscă pușcăria pentru o pereche de ochelari de soare

153

Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au întocmit, în data de 18 august, un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, după ce au identificat un bărbat care ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un autoturism.

La orele după-amiezii, oamenii legii au fost sesizați de către un tânăr, prin SNUAU 112, că a surprins o persoană necunoscută care încerca să sustragă bunuri dintr-un autoturism parcat în faţa unui imobil. Poliţiştii l-au prins şi identificat pe cel în cauză, un bărbat de 45 de ani, şi au constatat că din torpedoul maşinii lipsea o pereche de ochelari de soare. Cercetările continuă, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Recomandarea polițiștilor – „Eficienţa muncii de poliţie se realizează de multe ori în parteneriat cu cetăţenii activi şi implicaţi! Sesizaţi 112 de fiecare dată când sunteţi martorii unei infracţiuni! Nu interveniţi dacă consideraţi că vă este pusă în pericol viaţa şi integritatea corporală, însă încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente şi detalii ale autorilor! Aceste aspecte sunt de un real folos poliţiştilor care investighează cazul. Neimplicarea comunităţii protejează infractorii, a căror victimă puteţi fi oricând şi dumneavoastră!”.

Dragoș HOJDA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here