ACTUALIZARE – ANCHETĂ SIGHET – Prima tragedie pe şosea din 2019. Un bătrân în vârstă de 84 de ani a decedat. Cel mai probabil, a fost lovit de maşină

1939

Un grav accident de circulație s a produs in prima zi din 2019 in municipiul Sighetu Marmației. Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost surprins și accidentat mortal de un autoturism, șoferul vinovat fugind de la fața locului.

Victima a fost transportata la spital, dar în ciuda eforturilor depuse de medici sigheteanul nu a mai putut fi salvat. Polițiștii continuă cercetările și urmează a stabili ce s a intamplat, urmând a dispune în consecință.

ACTUALIZARE – Incidentul s-a produs în seara zilei de 1 ianuarie, în jurul orei 21.00. Bărbatul provenea dintr-o familie dezorganizată şi avea unele afecţiuni medicale. Tocmai de aceea, până în prezent, nu este confirmată 100% varianta accidentului rutier.
Dorin Gherman, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Maramureş a declarat, pentru AxaNews.ro, că varianta unui accident de circulaţie este numai una luată în calcul. Rămâne în picioare şi varianta unei agresiuni. “Bărbatul în vârstă de 84 de ani a fost găsit în stop cardiorespirator. La faţa locului a sosit un echipaj SMURD. Poliţiştii fac investigaţii cu privire la circumstanţele în care s-a produs evenimentul. Medicul legista va decide dacă a fost accident rutier sau dacă decesul a survenit în urma unor probleme medicale”, a precizat Dorin Gherman.

Cătă ŢINEGHE, Liviu ŞIMAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here