SIGHET- Peste 32.800 pachete cu ţigări de contrabandă descoperite într-un microbuz

428
Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Punctului de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit pe o stradă din municipiu un microbuz plin cu ţigări de contrabandă, mai exact cu 32.800 pachete cu țigări, în valoare de 384.000 de lei, ce urmau să ajungă pe piaţa neagră de desfacere din zonă.
Descoperirea oamenilor legii a fost făcută în data de 9 mai a.c., când polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației – I.T.P.F. Sighetu Marmației au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate.
“Pot sa va spun ca lucrătorii noștri au observat pe o stradă de pe raza localității Sighetu Marmației, în apropierea frontierei de stat, un microbuz ce staționa și nu își justifica prezența în zonă la acea oră. Echipajul poliției de frontieră s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care s-a constatat faptul că microbuzul avea motorul pornit, iar lângă acesta, precum și în interior, se aflau mai multe colete cu țigări.
S-a procedat la informarea autorităților de frontieră ale statului vecin despre eveniment, iar la fața locului s-a deplasat o echipă de intervenție însoțită de un echipaj canin care a luat măsuri de supraveghere și cercetare a zonei”, a precizat Radu Lungu, purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmaţiei.
Microbuzul a fost dus la sediul poliției de frontieră, iar în urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 32.800 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 384.000 de lei. În continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate și documentarea întregii activități infracționale.
Mai multe stiri pe Axanews.ro
Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here