ȘI-AU STRICAT TINEREȚEA! – Doi maramureșeni au fost depuși după gratii ca urmare a unor infracțiuni rutiere

338

Nerespectarea legislației rutiere și comiterea de infracțiuni la regimul de circulație îți poate asigura un sejur după gratii. De asta s-au lămurit doi maramureșeni aflați în floarea vârstei.

În data de 16 septembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis de Judecătoria Baia Mare pe numele unui tânăr de 28 de ani. Cel în cauză a fost condamnat la un an si două luni de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Tot luni, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Fărcașa au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis pe numele unui tânăr de 32 de ani, care a fost condamnat la trei ani închisoare, în regim de detenție, tot pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier. “Bărbaţii au fost depuşi în Penitenciarul Baia Mare”, a explicat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here