SFATURI DE LA KIM KARDASHIAN – Olivia Munn şi-a îngheţat ovulele

256

Actriţa în vârstă de 37 de ani a apelat la îngheţarea ovulelor pentru a fi sigură că va avea un copil. Actriţa a spus duminică, la petrecerea organizată în Beverly Hills de Vanity Fair după gala Premiilor Oscar, că a vorbit despre acest subiect cu prietena sa, Kim Kardashian, iar aceasta i-a explicat tot ce trebuie să ştie pentru a se decide. “Doream să-mi îngheţ ovulele şi am întrebat-o despre asta, iar ea mi-a zis tot”, a declarat Munn pentru Entertainment Tonight.

Olivia Munn i-a cerut sfatul starletei de reality show în urmă cu mai mulţi ani, când ezita să ia decizia privind îngheţarea ovulelor. “M-a dus să vorbesc cu medicii ei. Eu şi Kim suntem prietene de mult timp. Foarte mult timp. Sunt foarte mândră de tot ceea ce face.
Este un om foarte, foarte bun”, a spus actriţa despre prietena sa. “Sincer, dintre toate prietenele mele, ea este cea mai înţelegătoare. Dacă vrei să afli ceva, ea e omul potrivit. Pe bune”, a adăugat Olivia.

Vedeta din “The X-Men: Apocalypse” a luat decizia de apela la tehnica îngheţării ovulelor pentru a fi sigură că înaintarea în vârstă nu-i va reduce şansele de a avea un copil şi a declarat că fiecare femeie ar trebui să facă la fel.

Actriţa s-a despărţit anul trecut de partenerul ei, fotbalistul Aaron Rodgers. Ea a avut apoi o perioadă încărcată, cu multe roluri în filme aflate acum în faza de post-producţie. Munn va putea fi văzută în “X-Men Dark Phoenix”, “The Predator”, “Ocean’s 8”, “Madero”, “Die In A Gunfight” şi “The Buddy Games”, scrie Daily Mail. Ea a apărut recent pe coperta ediţiei indoneziene a revistei Marie Claire.

Olivia Munn i s-a alăturat actriţei Natasha Henstridge şi altor patru femei care l-a acuzat de agresiune sexuală pe regizorul Brett Ratner, cunoscut pentru filme ca “Rush Hour” şi “X-Men Ultima înfruntare”.

Olivia Nunn, cunoscută din serialul de televiziune “The Newsroom”, a declarat pentru ziarul Los Angeles Times că Brett Ratner s-a masturbat în fața ei când era pe platoul de filmare la “Coup d’éclat” (2005).

Ea a precizat că a evocat această agresiune într-o carte, fără să dea numele agresorului.
Realizatorul în vârstă de 48 de ani a dezmințit oficial acuzațiile într-o declarație trimisă ziarului de avocatul său.

Sursa: eva.ro

Mai multe stiri pe axanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here