SERIALUL “CONTRABANDA” – A intrat cu maşina într-un stâlp din Onceşti, încercând să fugă de poliţişti

1245

Joi, 27 septembrie, în jurul orei 19.00, un echipaj al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu a observat pe raza localității Oncești, un autoturism marca Volkswagen Passat care se deplasa cu viteză.

În momentul în care conducătorul auto a observat echipajul poliției de frontieră, a virat brusc pe o stradă lăturalnică, acroșând un stâlp de electricitate. Conducătorul auto a abandonat mașina, încercând să fugă, moment în care lucrătorii ITPF Sighetu Marmaţiei au acționat pentru reținerea acestuia, efectuând somațiile legale prin voce.

# Cinci focuri de armă
Deoarece persoana în cauză nu s-a supus au fost executate cinci focuri de avertisment în plan vertical cu respectarea prevederilor legale. Din primele verificări efectuate asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit în acesta o cantitate de țigări, fapt pentru care mașina a fost dusă la sediul poliției de frontieră pentru continuarea cercetărilor. “În urma inventarierii țigărilor, a rezultat cantitatea de 3.490 pachete cu țigări de diferite mărci, de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 41.000 lei. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării. Autoturismul în valoare de 15.000 lei, folosit la activitatea infracțională, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, a precizat Radu Lungu, purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmaţiei.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here