ACTUALIZARE – SERIA NEAGRĂ CONTINUĂ – Un bărbat din Rozavlea s-a spânzurat

839

Seria neagră a sinuciderilor continuă în Maramureșul istoric. Un bărbat, în vărstă de 60 de ani, a decis să-și pună capăt zilelor spânzurându-se într-o pădure aflată în apropierea comunei.

Cadavrul a fost dus la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, pentru efectuarea necropsiei. Oamenii legii cercetează circumstanțele în care rozăvleanul și-a pus capăt zilelor. Poliţiştii confirmă sinuciderea.

ACTUALIZARE – Grozăvia s-a produs în livada gospodăriei sale. Macabra descoperire a fost făcută luni, 5 noiembrie, în jurul orei 12.00.

“Poliţiştii maramureşeni au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o persoană a fost găsită decedată. Ajunşi la faţa locului, au identificat un bărbat în vârstă de 60 de ani din localitate. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, în vederea efectuării necropsiei. În urma examinării exterioare a cadavrului, nu s-au constatat suspiciuni cu privire la cauza decesului. Poliţiştii continuă cercetările”, a declarat, pentru Glasul Maramureşului, Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Cătă ŢINEGHE, Liviu ŞIMAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here