SEMNAL DE ALARMĂ – Tot mai mulţi drogaţi depistaţi în trafic în Baia Mare

1084

Primele luni ale acestui an a adus în atenţia opiniei publice cazuri de şoferi care sunt depistaţi de poliţiştii rutieri având asupra lor droguri. În cadrul activităţilor desfăşurate în noaptea de 2 spre 3 mai pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice pe raza municipiului Baia Mare, poliţiştii de ordine publică au depistat un tânăr din municipiu, care conducea un autoturism sub influenţa substanţelor interzise.

Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, a arătat că tânărul, de 22 de ani, a fost oprit pentru verificări la ora 02.20, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Republicii. În calitate de pasageri au fost identificaţi alţi doi tineri, unul de 18 ani, din Ariniş, şi celălalt de 19 ani, din Baia Mare.

“În urma controalelor efectuate, poliţiştii au găsit, atât asupra tânărului de 19 ani cât şi în autoturism, mai multe plicuri cu substanţe susceptibile a fi interzise. Toate acestea au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor sub aspectul încălcării normelor prevăzute de Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Şoferului i-au fost recoltate probe de sânge iar poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive”, a arătat Florina Meteş.

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragoş HOJDA

1 COMENTARIU

  1. Deh, a venit vara…. Pentru pustanii destrabalati si plini de aere de piloti de curse la 18-19 ani. Nu si pentru politisti care inca nu au iesit din hibernare… Vezi cazurile Brasov, Baia Mare, Sinesti, etc…. Banuiesc ca asteapta si ei ceva mai serios pentru a iesi la treaba pe strazi: un accident cu morti, ceva crime mai seriose…. Nu ies ei pentru orice. Tara lui Papura Voda….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here