SEINI – Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

1168

ORAŞUL SEINI, titular al proiectului “Stimularea mobilităţii nemotorizate în oraşul Seini, în judeţul Maramureş, oraşul Seini, străzile Cuza Vodă, Fermelor, Pomi (D.C.), Industriilor, Piaţa Unirii, Nicolae Bălcescu, Victoriei, Eroilor, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului: “nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate”, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată, pentru proiectul mai sus menţionat.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Maramureş, cu sediul în localitatea Baia Mare, str. Iza, nr. 1A, jud. Maramureş, în zilele de luni – joi între orele 8 – 16.30 şi vineri între orele 8 – 14.00, precum şi pe Pagina oficială de Internet a APM Maramureş la adresa: http://apmmm.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/ observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ în presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here