SEINI 2.0 – Tinerii vor continua “Famous Festival”, în stil propriu (GALERIE FOTO)

1029

Anul trecut, Seiniul organizase un megafestival de muzică electronică, la care am participat şi noi. Noi am fost mulţumiţi de modul în care a fost organizat, la fel şi de invitaţii aduşii să mixeze, ba chiar ne-am distrat foarte bine.

Glasul Maramureşului şi AxaNews.ro a punctat toate acţiunile care au avut loc în cadrul Famous Festival, organizat pe stadionul din Seini. Însă, se pare, din nefericire, că nu a fost de ajuns să ne placă numai nouă. Cu toate că programul muzical a fost generos, el nu a fost pe măsura aşteptărilor publicului şi chiar nu înţelegem motivul. Chiar ne-a plăcut. Noi am vorbit inclusiv cu DJ Emil Lassaria, iar omul, extrem de implicat în mişcarea muzicală, ne-a spus că i-a plăcut ce a văzut. Însă, probabil, tinerii nu au receptat aşa cum se cuvine ideea de festival în cetatea Zynyr-ului.

# 12.07, notă în calendar
Iată că organizatorii au decis să nu organizeze, de capul lor, o a doua ediţie. Totuşi, ei vor încerca marea cu degetul într-o nouă formă. Famous Festival 2.0 va avea loc în cadrul Zilelor Oraşului Seini. “Nu va fi o a doua ediţie pe stadion. Tinerii s-au distrat, însă numărul nu a fost pe măsura aşteptărilor. Le vom oferi un spaţiu adecvat, aici, în spatele primăriei. Ei vor avea libertatea să cheme DJ şi pe cine doresc ei, în cadrul unei seri a tinerilor, în cadrul Zilelor Oraşului Seini, care vor avea loc în 12, 13 şi 14 iulie. Cel mai probabil, seara de 12 iulie va fi seara lor”. a declarat, pentru Glasul Maramureşului şi AxaNews.ro, Gabriela Tulbure, primarul oraşului Seini.

Cătă ŢINEGHE

Galerie foto – Crina STAN,Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here