SE PREGĂTEȘTE DE UN TRANSFER – Sigheteanul Leonardo Mitruscsak, convocat la naționala U19

992

Fotbalistul Leonardo Mitruscsak, legitimat la Clubul Sportiv Plimob Sighetu Marmației, a fost convocat la echipa națională Under 19 a României pentru turneul de calificare la Euro 2020, care se va desfășura în Serbia.

Sigheteanul a avut o bună prestație și în meciurile amicale disputate recent la Kiev cu selecționata Ucrainei, în care a înscris un gol și a dat o pasă de gol.

“Merg cu mari speranțe în Serbia și sper să-mi pot aduce contribuția la calificarea noastră. Vor fi meciuri grele, dar cred că vom avea o bună evoluție”, a spus Leonardo Mitruscsak, pentru cotidianul „Glasul Maramureșului”.

“Leonardo a jucat foarte bine la Kiev. Convocarea la lot este o recunoaștere a valorii lui, lucru cu care ne mândrim. Vor fi meciuri foarte importante de calificare. Jucătorul nostru are oferte importante venite de la echipe din țară și străinătate. După revenirea în țară va urma să alegem opțiunea cea mai bună pentru el și pentru echipă’’, a spus Neluțu Hotea, antrenorul echipei Plimob Sighetu Marmației.

România U19 debutează, luna viitoare, în calificările pentru Campionatul European de anul viitor. Partidele se vor desfășura în Serbia, în perioada 8-14 octombrie, conform următorului program:

– 8 octombrie 2019: Spania – Lituania, România – Serbia;

– 11 octombrie 2019: Spania – România, Serbia – Lituania;

– 14 octombrie 2019: Spania – Serbia, Lituania – România.

La Turul de Elită, programat în luna martie a anului 2020, se vor califica primele două clasate în cele 13 grupe și cel mai bun loc trei, cărora li se alătură Portugalia. La Campionatul European Under 19, care se va disputa în luna iulie a anului 2020, se vor califica cele șapte câștigătoare ale grupelor împreună cu țara gazdă, Irlanda de Nord.

Liviu Șiman

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here