SE JOACĂ CU SPECTATORI – Gloria Buzău și CS Minaur luptă pentru un loc în semifinalele Cupei României (joi, ora 18, netelevizat)

993

Joi, 12 martie, sunt programate primele două partide din sferturile de finală ale Cupei României la handbal feminin, ediția 2019-2020. În această fază a competiției, CS Minaur va juca în deplasare, de la ora 18, în compania echipei SCM Gloria Buzău.

Partida reprezintă derby-ul sferturilor de finală, deoarece se întâlnesc două dintre cele mai bune echipe ale campionatului. Gloria (locul 4, 35p) și CS Minaur (locul 3, 36p) se află în luptă directă pentru cucerirea medaliilor de bronz, în condițiile în care calificarea în ediția următoare a cupelor europene nu pare să reprezinte, în acest moment, o problemă prea mare pentru niciuna dintre cele două echipe.

Meciul SCM Gloria Buzău – CS Minaur Baia Mare va fi arbitrat de un cuplu de arbitri internaționali format din Bogdan Ștark (București) și Romeo Ștefan (Ploiești). Observator din partea Federației Române de Handbal va fi Gheorghe Bejinariu (Pitești).

Inexplicabil, televiziunea care deține drepturile de transmisie ale meciurilor de handbal din sezonul 2019-2020 nu va televiza acest joc, alegând să transmită partida Universitatea Cluj-Napoca – Rapid București, în care se întâlnesc ocupantele locurilor 12 și 11 în Liga Florilor. Întâlnirea se va juca cu spectatori și nu va fi transmisă pe Internet, practică adoptată de Gloria Buzău în acest sezon. Suporterii băimărenii nu trebuie să fie prea supărați pentru această situație, deoarece și clubul Minaur procedează în același fel.

Întâlnirea dintre cele două formații, jucată în turul campionatului la Buzău, a fost câștigată de SCM Gloria cu 29-23 (14-9). Minaur și Gloria se vor întâlni pentru a treia oară în acest sezon, de data aceasta în Baia Mare, în etapa a 21-a a Ligii Florilor (sâmbătă, 11 aprilie).

Programul sferturilor de finală ale Cupei României:

– SCM Gloria Buzău – CS Minaur Baia Mare (joi, 12 martie, ora 18);

– CS Universitatea Cluj-Napoca – CS Rapid București (12 martie, ora 17, TVR 2);

Partidele SCM Râmnicu Vâlcea – HC Dunărea Brăila și CSM București – CSM Slatina au fost amânate deoarece CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea se întâlnesc miercuri, 11 martie, într-o partidă restantă din etapa a 18-a a Ligii Florilor.  

Meciurile se desfășoară într-o singură manșă. În caz de egalitate, se va trece direct la aruncări de departajare de la șapte metri.

Marius CÎMPIAN

1 COMENTARIU

  1. Trebuie sa castige buzau..asta era ideea nu ca televizeaza tvr: cluj-rapid. Buzaul isi ia toate masurile pentru a juca din sezonul viitor intr o cupa europeana😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here