SE ÎNTÂMPLĂ ÎN BAIA MARE – Poşetele şi telefoanele mobile, la mare căutare printre hoţi

441

Aglomeraţie, agitaţie, grabă! Atenţie la bunurile dumneavoastră! Vă reamintim că este important să vi le asiguraţi, iar în cazul în care sunteţi victima vreunui furt să sesizaţi de îndată poliţia!

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au prins în flagrant doi tineri care încercau să comită un furt. “Cei doi băimăreni, de 18 şi 30 de ani, au fost surprinşi de poliţişti pe strada Vasile Alecsandri din municipiu, exact în momentul în care încercau să sustragă bunuri din poşeta unei femei. Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de furt”, a precizat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

# Neatenţia favorizează furturile!
Totodată, poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea identificării autorilor şi tragerii acestora la răspundere penală după ce au fost sesizaţi marţi cu privire la comiterea altor trei furturi. “Au fost sustrase două poşete, lăsate la vedere, într-un autoturism parcat pe strada Victoriei din municipiu, telefonul mobil al unei tinere ce se afla într-o staţie de autobuz din Piaţa Revoluţiei şi un portofelul unei femei ce mergea pe strada George Enescu. Toate aceste fapte au fost comise pe fondul neatenţiei, neglijenţei victimelor. Telefoanele mobile şi portofelele, purtate în buzunare sau laptopurile şi genţile, lăsate în autoturisme, sunt tentante şi pot deveni „cadouri” pentru hoţi! Nu neglijaţi asigurarea lor!”, a explicat Florina Meteş.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here