SE CAUTĂ VOLUNTARI – Asociația Elevilor din Maramureș își mărește echipa

368

Asociația Elevilor din Maramureș (AEM) caută voluntari care să particpe la activitatea de reprezentare a elevilor din județ. Cei interesați sunt invitați să-și anunțe intenția prin intermediul unui formular postat pe pagina de Facebook a asociației.

“Nu e niciodată târziu să te alături mișcării de reprezentare a elevilor! Fie că îți place să activezi ca voluntar, să militezi pentru drepturile tale și ale colegilor tăi, să organizezi evenimente destinate elevilor și să participi la dezbateri sau te gândești să urmezi o carieră în Drept, AEM îți oferă o varietate de domenii de dezvoltare.

De asemenea, ai oportunitatea de a îmbunătăți starea sistemului educațional din Maramureș!”, este anunțul făcut pe pagina de socializare a Asociației Elevilor din județul Maramureș.

Doritorii pot să se înscrie până vineri, 28 septembrie, după care vor lua parte la un interviu.

În perioada 2- 5 septembrie, reprezentanții Asociației Elevilor din județul Maramureș au participat la Școala de vară pentru buna guvernare și transparența unităților de învățământ preuniversitar din România. Acțiunea desfășurată la Bușteni, în cadrul campaniei ”Școli curate”, a reunit reprezentanți ai elevilor și părinților din întreaga țară.

Cu această ocazie, participanții la eveniment au învățat modurile în care pot contribui la îmbunătățirea situației școlare, folosind mijloace precum comunicarea cu școlile, presiunea publică sau alte metode legislative. Proiectul “Școli curate: pentru o finanțare transparentă și adecvată a școlilor și liceelor din România” a fost lansat de Societatea Academică din România, fiind însoțit de un Ghid pentru buna guvernare a școlilor.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here