SCRISOARE DESCHISĂ – Fostul director de la Școala Populară de Artă  ”Liviu Borlan” solicită scuze publice din partea unui fost angajat

1650

Am primit pe adresa redacției o ”scrisoare deschisă” trimisă  de către fostul director al Școlii Populare de Artă ”Liviu Borlan”. O publicăm mai jos.

SCRISOARE DESCHISĂ

Prin prezenta, cer ca Domnul Chira Grigore să-și ceară scuze public pentru afirmațiile și acțiunile intreprinse de dânsul care se referă la așa zisa implicare a persoanei mele în procesul de reorganizare a Centrului Județean pentru Conservarea Culturii Tradiționale Maramureș ca urmare a cumulării prin absorbție a Școlii Populare de Artă „Liviu Borlan”.

Informațiile neadevărate care au circulat în spațiul public (presa scrisă și mediu on-line, rețeaua de socializare Facebook) cu privire la persoana mea în legătură cu „desființarea” instituției Școala Populară de Arte „Liviu Borlan” Baia Mare, mi-au pătat onoarea și prestigiul absolut nejustificat încălcând dreptul la propria imagine și dreptul la demnitate!

Notă:

Am ocupat funcția de manager al instituției Școala Populară de Arte „Liviu Borlan” până la data de 01.05.2019.

Menționez că în calitate de manager nu am deținut compențele necesare unui astfel de demers. Consiliul Județean Maramureș este autoritatea care are dreptul legal de a reorganiza instituțiile din subordine.

Data: 15.05 2019

Petreuș Marinel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here