SCHIMBĂRI LA PERMISE – Important pentru şoferii din Maramureş

4210

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor a implementat și operaționalizat platforma de programarea electronică online. Aceasta poate fi accesată la adresa https://www.drpciv.ro/serviciu-programari-online.html

Potrivit informaţiilor venite de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, prima dată se alege județul, după care se selectează din listă serviciul pentru care se dorește programarea electronică: ”Înregistrare dosar examinare”, ”Preschimbare permis românesc”, ”Transcriere vehicul” (înmatriculat în România), ”Înmatriculare vehicul” (neînmatriculat în România”), ”Autorizare provizorie” (numere roșii), ”Radiere vehicul”, ”Duplicat permis românesc”, ”Duplicat certificare înmatriculare” și ”Preschimbare permis străin”.

“După alegerea serviciului se apasă butonul pentru completarea formularelor. Se vor completa câmpurile aferente ”Nume” ”Prenume” ”E-mail” ”Telefon” ”CNP” ”Serie de șasiu”. După parcurgerea acestor pași se selectează data programării și ora programării, respectiv se apasă butonul de finalizare programare. Menționăm că platforma veche de programare electronică www.prefecturamaramures.ro este închisă și nu se mai pot face programări online la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș. Platforma de la nivelul județului Maramureș poate fi vizualizată, până în 29 iunie a.c., dată la care au fost efectuate ultimele programări online de către cetățeni”, au anunţat reprezentanţii Prefecturii Maramureş.

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragoş HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here