SCHIMBARE – ISU Maramureş are inspector-şef nou. Vezi despre cine este vorba (FOTO)

1246

Începând cu data de 1 octombrie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș are inspector-șef nou, în persoana colonelui Pavel Baltaru. Noul inspector șef al ISU Maramureș este împuternicit să ocupe această funcție pe o perioadă de şase luni.

Colonelul Baltaru Pavel a absolvit în anul 2000 ”Universitatea Hyperion” Bucuresti, Facultatea de Psihologie – Sociologie si Ştiinte Politice, iar în anul 2004 a absolvit Universitatea Națională de Apărare , Facultatea de Comandă și Stat Major, specializarea Conducere Interarme – Trupe de uscat.

Din anul 2014 și până în momentul împuternicirii la comanda ISU Maramureș, colonelul Baltaru a ocupat funcția de prim adjunct al inspectorului șef în cadrul ISU ”Avram Iancu” al județului Cluj. Anterior acestei funcții, noul împuternicit inspector șef al ISU Maramureș a ocupat mai multe funcții de conducere în cadrul Inspectoratelor de Protecţie Civilă ale municipiului București și județului Cluj, respectiv ISU Cluj.

Vineri, 28 septembrie, în prezența prim adjunctului inspectorului general al IGSU, col.ing. Daniel-Marian Dragne, a subprefectului județului Maramureș și a personalului inspectoratului, noul inspector șef al ISU Maramureș a preluat comanda pompierilor maramureșeni, au anunţat reprezentanţii instituţiei.

Cătă ŢINEGHE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here