SCANDALURI DE RUSALII – Bărbaţi amendaţi de jandarmii băimăreni după ce s-au luat la bătaie

500

Jandarmii maramureşeni au fost solicitaţi să intervină weekendul trecut la mai multe incidente, numitorul comun fiind scandalul. Sâmbătă, 26 mai a.c., aproape de miezul nopţii, pe strada Electrolizei în Baia Mare, jandarmii au intervenit pentru aplanarea unui scandal provocat de către un bărbat de 49 de ani din Baia Mare.

Duminică, 27 mai a.c., a fost solicitată intervenţia jandarmilor pe strada Cuza Vodă din Baia Mare, pentru faptul că un bărbat de 46 de ani din Baia Mare, a tulburat liniştea locatarilor prin strigăte şi larmă, în urma unei altercaţii cu soţia şi fiica sa. Tot în ziua de Rusalii, echipajul de jandarmi din cadrul misiunii de asigurare a ordinii publice cu ocazia Sărbătorii Rusaliilor, de pe raza localităţii Baia Mare, între orele 10.00-12.00, a fost solicitat să intervină în faţa Catedralei Ortodoxe „Sfânta Treime” de pe bulevardul Unirii, pentru faptul că patru cetăţeni din Baia Mare, cu vârsta cuprinsă între 20 şi 30 de ani, au apelat în mod repetat la mila cetăţenilor care asistau la slujba religioasă.

Luni, 28 mai a.c., jandarmii au fost solicitaţi să intervină în jurul orei 23:00, pe strada Gheorghe Bilaşcu din Baia Mare, deoarece trei bărbaţi cu vârsta cuprinsă între 31 şi 38 de ani, unul din Baia Mare, altul din Satulung iar celălalt din Arieşu de Pădure, au provocat scandal şi au tulburat liniştea locatarilor prin strigăte şi larmă. Jandarmeria Maramureş reaminteşte cetăţenilor că pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here