SCANDALOS! – Un tânăr maramureşean şi-a snopit concubina în bătaie. Ce a urmat

341

Violenţa extremă îţi asigură zile întregi de puşcărie. Este şi cazul unui tânăr din Vişeu de Sus, care şi-a snopit în bătaie concubina în perioada sărbătorilor de iarnă. El se află după gratii până când instanţa va decide (sau nu) altceva.

Reprezentanţii Tribunalului Maramureş au adus la cunoştinţa opiniei publice că, prin încheierea penală nr. 3/DL/22.01.2019, pronunţată în dosarul nr. 97/100/2018 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pe o durată de 30 zile, de la 22 ianuarie 2019 până la 20 februarie 2019, inclusiv, a inculpatului S.G.D. Tânărul în vârstă de 20 de ani, fără antecedente penale, domiciliat în oraşul Vişeu de Sus, este cercetat pentru tentativă la infracţiunea de omor, faptă prevăzută de art. 32 Cod penal raportat la art. 188 alin.1 şi 2 Cod penal.

Peste o lună de îngrijiri medicale

Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, în noaptea de 26 spre 27 decembrie 2018, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, i-a aplicat concubinei sale în vârstă de 39 de ani (cu 19 ani mai în vârstă decât el!), mai multe lovituri în zona feţei şi în zona toracică. Astfel, i-a cauzat leziuni care au necesitat pentru vindecare 30-45 zile de îngrijiri medicale şi i-au pus în primejdie viaţa, aceasta prezentând fracturi costale multiple, cu pneumotorax bilateral drenat.
“Inculpatul a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj pentru soluţionarea căii de atac”, a explicat judecătorul Mirela-Roxana Petrariu, conducătorul Biroului de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here