SCANDAL – Tudor Chirilă a bătut un bărbat. Cristina Țopescu îi ține partea

497

Cunoscutul actor și solist al trupei Vama, Tudor Chirilă, a fost implicat azi într-un scandal în București. Chirilă a avut un conflict verbal cu un alt bărbat, pe care l-a și lovit pînă la urmă, așa cum recunoaște într-o postare pe contul lui de Facebook.

“Stăteam pe o bancă astăzi împreună cu frate-miu în fața unui loc în care obișnuiesc să-mi beau cafeaua. Mă pregăteam să-mi încep ziua și vorbeam nimicuri. Pe lângă noi trece un individ pe care îl cunosc din cartier, cu trei câini după el. Ne cunoaștem tangențial, dar omul îmi e mai mult necunoscut. Se oprește în fața noastră și mă întreabă direct de care parte sunt, ce ideologii am. Tonul un pic agresiv și un zâmbet metalic pe față. Bună ziua, îi spun, înainte de toate. Se conformează, apoi reia chestionarul, care e treaba cu ideologiile, îi spun că nu mai cred în ideologii, răspunde că nu se poate așa ceva, ce sunt, progresist, gender free? Debitul începe să crească, îl întreb dacă nu i se pare că e cam agresiv, îmi răspunde că e, pentru că eu fac mult rău și prostesc multă lume și debitul crește. De aici eu nu mai pot reproduce decât frânturi de cuvinte, i-am zis să-și plimbe câinii, a început să înjure și să-mi spună că taică-miu a fost un securist, că așa sunt și eu. Parcă asistam la o sumă de mesaje de pe facebook reproduse live în fața mea. Printre înjurături mi-am adus aminte că omul mă mai abordase nervos în perioada referendumului, apostrofându-mă tot ca militant gay sau mai știu eu ce. Atunci n-am răspuns.

Acum însă injuriile și minciunile la adresa lui taică-miu au pus capac, nu m-am mai putut stăpâni și i-am tras două palme”, a scris Tudor Chirilă.

Așa cum era de aștepat, postarea a generat o mulțime de comentarii pro și contra. Printre cei care i-au ținut partea lui Tudor Chirilă s-a numărat și Cristina Țopescu, fiica regretatului comentator TV Cristian Țopescu.

“Asta cu tatal meu am auzit-o si eu pe Facebook de multe ori. Daca l-as avea in fata pe cel care indrazneste sa faca vreo referire la tatal meu, recunosc aici, public, ca i-as trage cate palme as putea eu. Daca as fi barbat, s-ar lasa cu pumni. Recunosc, imi asum! Tudor, suntem oameni, nu sfinti, nu ingeri, nu putem intoarce celalalt obraz chiar tot timpul, astea ne sunt limitele”, a comentat Cristina Țopescu.

AxaNews.ro

foto paginademedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here