SCANDAL NOCTURN – Un vișeuan a intrat intenționat cu mașina în două motociclete. Vezi ce a urmat

204

Caz incredibil în Vișeu de Sus. Un localnic s-a urcat bine apțiguit la volan, după care a intrat în doi motocicliști parcați pe strada 22 Decembrie. Nu s-a oprit aici, el a luat o bară de metal, cu care a vrut să îi bată pe cei doi. Unul dintre ei s-a ascuns în mașină, iar agresorul, care și-a ieșit din minți, a lovit și zgâriat autoturismul.

La fața locului, au fost solicitați să intervină polițiștii. Aceștia au venit degrabă și l-au imobilizat pe individ. La scurt timp, l-au identificat, în persoana unui bărbat în vârstă de 36 de ani. Odată condus la sediul poliției, agresorul a devenit din nou… agresiv, intrând într-o nouă polemică cu unul dintre cei doi motocicliști. Ca urmare, ambii au fost încătușați de polițiști. Bărbatul agresiv a motivat că și-a ieșit din minți din cauza zgomotului făcut de motor și că, astfel, nu s-a putut odihni.

# S-a întocmit dosar penal
Polițiștii maramureșeni au demarat o anchetă. “Un bărbat de 40 de ani a sesizat Poliția Vișeu de Sus despre faptul că o persoană care conducea un autoturism a avariat cu intenție două motociclete parcate pe strada 22 Decembrie, din oraș. La fata locului a fost identificat șoferul, un bărbat de 36 de ani, din Vișeu de Sus, care a fost condus la sediul poliției. La scurt timp, la sediul poliției a venit și apelantul, care a devenit agresiv și l-a îmbrâncit pe bărbatul care a condus autoturismul. Ambii au fost imobilizați de polițiști. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și s-a constatat că avea o concentrație de 0.16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Față de acesta se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere în formă continuată, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea permisului de conducere. Celălalt bărbat este cercetat pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a explicat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureş.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here