SCANDAL ÎN PLINĂ STRADĂ – Elevă din Sighet, păruită de o altă elevă, pentru un băiat

5678

Bătaie în toată regula în cartierul 1 Mai din municipiul Sighetu Marmaţiei. O adolescentă în vârstă de 17 ani a fost agresată în plină stradă de o altă elevă de aceeaşi vârstă. Totul ar fi pornit de la un băiat, spun sighetenii.

Incidentul a avut loc luni, imediat după finalul cursurilor, în timp ce fetele se îndreptau către staţia de autobuz. Atunci, o elevă în vârstă de 17 ani de la Liceul Particular “George Pop de Băseşti” (clasa a XI-a) a fost luată la bătaie de o altă elevă, tot în vârstă de 17 ani de la Liceul Tehnologic Forestier (anul III de Profesională).

Gura lumii spune că agresoarea nu ar fi la prima abatere. A mai snopit în trecut o altă elevă, din Iapa. Incidentul violent a ajuns până la urechile conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Maramureş.
“Am luat legătura cu directorii în acest sens. Tânăra agresată a anunţat că va depune plângere la poliţie, astfel că se va aştepta întâi finalul anchetei. Procedura este în această formă, întrucât incidentul nu a avut loc în incinta unei unităţi de învăţământ. Odată ce poliţia va da un verdict, directorii vor lua demersurile care se impun”, a explicat, pentru AxaNews.ro, Adriana Meşter, purtătorul de cuvânt al ISJ Maramureş.

A fost deschisă o anchetă

Se vorbeşte că agresoarea ar fi fost scăpată de sub autoritatea familiei, după ce tatăl ei a plecat la muncă în străinătate. Cert este că ambele protagoniste ale scenelor violente vor necesita consiliere psihologică. Până atunci, oamenii legii vor face cercetările de rigoare.
“Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei s-au sesizat din oficiu, au identificat atât victima, cât şi agresoarea, au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând să dispună măsuri în consecinţă”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here