SCANDAL ÎN PER! – Președintele Dănuț Pop, din Mireșu Mare, și-a așteptat colegii de partid cu bodyguarzi la ședința Biroului Permanent Național

93

Cu câteva mici excepții, Partidul Ecologist Român a obținut la ultimele alegeri locale rezultate dezastruoase în întreaga țară, fapt ce a atras nemulțumirea mai multor lideri de filiale. Aceștia îl consideră drept principal vinovat pentru scorul foarte slab de la ultimul scrutin pe președintele Dănuț Pop, din Mireșu Mare.

Conflictul a degenerat într-un scandal la ședința Biroului Permanent Național (BPN), care s-a desfășurat în acest weekend și în care urmau să fie analizate rezultatele alegerilor. Dănuț Pop și-a așteptat colegii de partid din BPN cu bodyguarzi, la ședinta nefiind lăsați să intre vicepreședinții exclusi de Dănuț Pop în timpul campaniei electorale, fără știrea acestora.

“După ce secretarul general al formațiunii, Mircea Andrei a cerut dizolvarea Biroului Permanent Național și organizarea de noi alegeri pentru pregătirea scrutinului parlamentar din 6 decembrie, președintele Dănuț Pop a refuzat categoric să-și pună la bătaie mandatul, declarându-se mulțumit de scorul obținut, deși PER intră în toate comunicările publice, cu mici excepții, la „și alții”.

Mircea Andrei împreună cu majoritatea membrilor BPN prezenți au părăsit ședința condusă de Dănuț Pop și au fost surprinși la o terasă unde analizau pașii următori”, scrie curentul.info.

Ca urmare a acestei situații, tot mai mulți lideri de filiale județene au anunțat că vor demisiona din partid.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here