SCANDAL – Bătaie între femei la Vişeu de Sus de Paşte

2730

Weekendul trecut a avut loc un scandal în oraşul Vişeu de Sus, în care a fost implicată şi o poliţistă de frontieră. Aceasta a fost victima unei agresiuni, iar agresoarea este o altă tânără din localitate. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, iar la final vor dispune în consecinţă.

ACTUALIZARE

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Maramureş arată că în noaptea de 08/09 aprilie, în jurul orei 03.00, în urma unei sesizări prin SNUAU 112, poliţiştii din Vişeu de Sus au intervenit la un scandal produs lângă o pensiune de pe strada Gării din oraş. La faţa locului poliţiştii au identificat o tânără de 29 de ani, din Vişeu de Sus, care a fost agresată de o altă tânără de 22 de ani din acelaşi oraş. De asemenea s-a constatat că parbrizul şi portiera autoturismului unei băimărence, care o însoţea pe tânăra agresată, a fost distrus de un tânăr de 25 de ani din Vişeu de Sus.

Poliţiştii din Vişeu de Sus au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragoş HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here