SĂRBĂTOARE ÎN COMUNITATE – Biserica Ortodoxă Ucraineană din Ruscova are hramul

656

Jandarmii maramureşeni vor fi prezenţi pentru asigurarea unui climat adecvat de ordine şi siguranţă publică pe timpul manifestărilor religioase din ziua de sâmbătă, 7 iulie, de la Mănăstirea Ortodoxă Ucraineană „Sfântul Ioan Botezătorul” din localitatea Ruscova, unde va avea loc hramul mănăstirii, activitate ce se va desfăşura între orele 09.00-14.00.

Jandarmii recomandă participanţilor să adopte un comportament civilizat, aşa cum este normal la asemenea activităţi, să acorde atenţie bunurilor şi obiectelor personale, să asigure autoturismele parcate şi să nu lase la vedere obiecte ce ar putea atrage atenţia persoanelor rău intenţionate şi nu în ultimul rând, să acorde o grijă deosebită copiilor care se pot rătăci cu uşurinţă în mulţime.

“Cetăţenii care participă la aceste manifestări sunt rugaţi de asemenea să manifeste înţelegere faţă de măsurile luate de către forţele de ordine prezente pentru a asigura ordinea şi siguranţă publică. În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112”, a precizat Cpt. Vasile Nicolae Radu, purtătorul de cuvânt al IJJ Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here