SARASĂU – Comuna este în plină dezvoltare urmând să fie racordată la rețeaua de gaz

32

În ultima perioadă, Sarasăul a cunoscut o dezvoltare majoră. Acest lucru se datorează și implicării de care a dat dovadă primarul și întreaga administrație locală. Câștigând cel de-al cincilea mandat de primar, Ioan Covaci este determinat să continuie procesul de dezvoltare a comunei. Având multe proiecte finalizate, Ioan Covaci va implementa și alte proiecte.

“Intru în noul mandat mulțumindu-le consătenilor mei pentru votul acordat. Am derulat multe proiecte care au dus la înflorirea comunei, cum ar fi: rețeaua de alimentare cu apă și rețeaua de canalizare, stații de tratare a apei, stație de epurare. Pot spune, cu satisfacție, că avem apă potabilă la Sarasău. Au fost executate lucrări de asfaltare. Urmează să derulăm și alte proiecte”, a spus Ioan Covaci.

Un alt proiect ce va fi implementat vizează lucrări de asfaltare și a altor drumuri de interes local. Sarasăul urmează să fie racordat la rețeaua de alimentare cu gaz.

„Este un obiectiv foarte important pentru noi conectarea la rețeaua de gaz. Sper ca într-un interval cât mai redus de timp cetățenii să poată beneficia de gaz în gospodăriile lor. Au fost identificate deja soluțiile tehnice prin care se va realiza acest lucru, urmărindu-se ca infrastructura rutieră pe unde vor trece racordurile de gaz să fie afectată cât mai puțin”, a spus Ioan Covaci.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here