SALUBRIZARE – Garda de Mediu a început controalele în județ

329

Dacă e aprilie, e Garda de Mediu în control. Garda de Mediu Maramureș a demarat acțiunea tematică de control privind salubrizarea localităților, urmând a fi făcute verificări în toate cele 76 de localități din Maramureș. 

Ioan Ștrempel, comisar șef al Gărzii de Mediu Maramureș, a arătat că acolo unde vor fi depistate probleme se vor dispune măsuri de remediere într-un interval anume de timp, iar dacă la următorul control vor fi depistate probleme în aceeași localitate se vor aplica sancțiuni.

Din controalele efectuate în anii trecuți, în Maramureș se poate observa că nu există localitate care să nu aibă probleme în ceea ce privește deșeurile. Sunt localități cu probleme mai mari, deșeuri mai multe pe cursurile de apă, iar în altele situația este ținută sub control atât cât se poate.

Dragoș HOJDA

1 COMENTARIU

  1. Recomand verificari la lacul de acumulare Baraj-Stramtori, de unde primesc locuitorii zonei Baia Mare apa potabila. Am constatat ca, cel putin in zona Vidre, malul este plin de gunoaie, iar o multime de alte gunoaie plutesc in apropierea malului. Aici campeaza ilegal o gramada de pescari, care fac multa multa mizerie. De ce nu se aplica legea? De ce se permite camparea unora, din primavara si pana in toamna?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here