SĂLSIG – A lovit cu mașina o femeie și a fugit de la fața locului

667
Un șofer care a accidentat o femeie și a părăsit locul faptei a fost identificat în mai puțin de o oră de poliţiştii Secţiei 3 Fărcaşa. Accidentul s-a produs în după amiaza zilei de 8 decembrie, pe raza localității Sălsig.
”Activitățile de cercetare efectuate au relevat că o femeie, în vârstă de 81 de ani, a fost surprinsă de un autoturism, în timp ce traversa drumul neregulamentar. După producerea accidentului, şoferul  și-a continuat deplasarea. Femeia rănită a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale iar polițiștii au demarat de îndată activitățile specifice în vederea identificării șoferului”, au anunțat cei de la IPJ Maramureș.
La scurt timp a fost identificat un bărbat de 47 de ani, domiciliat în oraşul Ulmeni, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, nu se afla sub influenta alcoolului. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here