SĂ VOTĂM CU CAP! – Europa ne dă câştigători la Eurovision 2019! Vezi în ce condiţii (VIDEO)

529

O mai ţineţi minte pe Laura Bretan? Românca în vârstă de 16 ani acum a câştigat “Românii au talent” şi a fost trimisă prin golden buzz direct în finală la “American Got Talent”.

Ei bine, această tânără care cântă opera exact ca şi cum noi am face o omletă (atât de simplu!) candidează la selecţia naţională românească a Eurovision. A trecut de toate etapele, iar azi, 17 februarie, este finala.

Un site care ia în vizor strict Eurovision-ul, dacă vă vine să credeţi că este posibil ala ceva şi care a cam ghicit bine premianţii la competiţie, a decretat că, dacă România o aruncă în bătălie pe Laura Bretan, ediţia din 2020 va avea loc în ţara noastră.

Iată ce spune materialul de presă! “Wow! Vocea ei e delicată, dar şi puternică. E un înger în misiune. Există o fragilitate aici. Ar putea fi totuşi din orice ţară. Pronunţia ei în engleză e perfectă. Cred că e uimitoare. E grozavă“, au fost reacţiile celor doi autori.

Un alt comentariu zice răspicat că “piesa e foarte bine produsă. E simplă, dar transmite o complexitate de emoţii”.

Iată finaliştii! În ordinea intrării în concurs!

 1. „Renegades“ – Linda Teodosiu
 2. „Right now“ – Olivier Kaye
 3. „Dear father“ – Laura Bretan
 4. „Skyscraper“ – Teodora Dinu
 5. „We Are The Ones“ – Claudiu Mirea
 6. „Your journey“ – Aldo Blaga
 7. „On a Sunday“ – Ester Peony
 8. „Daina“ – Letitia Moisescu & Sensibil Balkan
 9. „Army Of Love” – Bella Santiago
 10. „Destin“ – Trooper
 11. „Without You (Sin Ti)“ – Dya & Lucian Colareza
 12. „Underground“ – Mirela Vaida

Facem şi o precizare! La Selecţia Naţională Eurovision 2019 susţin recitaluri Netta, israelianca ce a câştigat anul trecut şi daneza Emmelie de Forrest, o preferată a publicului românesc (vă invităm să îi descoperiţi piesele, toate hituri), care a cucerit titlul continental în 2013, cu “Only Teardrops”.

Cine face parte din juriu

Conform adevarul.ro, reprezentantul României la Eurovision va fi ales de un juriu format din Tali Eshkoli, Head of Event & Content Eurovision Song Contest 2019, Emmelie de Forest, laureata a ediţiei din 2013, Deban Aderemi şi William Lee Adams, jurnalişti şi influenceri consacraţi în fenomenul ESC, Şerban Cazan, Head of Production HaHaHa Production şi celebrul artist moldovean Alex Calancea. Publicul este al şaptelea jurat al finalei naţionale În ultimul act al Selecţiei Naţionale, punctajele obtinute prin televot vor avea ponderea punctajului acordat de către un membru al juriului. Publicul îşi va putea exprima votul trimiţând numărul de intrare în concurs al favoritului (01, 02, 03,…12), prin SMS, la numărul 1264 (tarif: 0.5 euro, TVA inclus), număr valabil în reţelele Digi Mobil, Orange, Telekom şi Vodafone, ori sunând la acelaşi număr de telefon – 1264 şi tastând numărul piesei favorite din concurs: 01, 02, 03… 12, cu acelaşi tarif (0.5 euro, TVA inclus / apel), valabil în reţelele Digi Mobil, Orange, Telekom şi Vodafone. De pe un număr de telefon se poate vota o singura dată pentru fiecare piesă în parte. Liniile telefonice se vor deschide la semnalul „START VOT!” şi se vor închide la semnalul „Stop Vot!“.

Cătă ŢINEGHE

Vezi piesa Laurei Bretan, Mihai Alexandru şi Alexa Niculae

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here