SĂ NE RESPECTĂM ÎN TRAFIC – Peste 300 de motoare și peste 600 km parcurși în două zile

271

Weekendul acesta Maramureșul va fi invadat de sute de motoare în cadrul unui eveniment care are loc în fiecare an și prin care se atrage atenția șoferilor că în trafic se mai află și motocicliștii. “Să ne respectăm în trafic” a ajuns în acest an la ediția a IX-a, iar motocicliștii vor avea de parcurs timp de două zile nu mai puțin de 657 Km.

Conform programului, plecarea va fi din Ungaria, pe traseul Debrecen – Vama Valea lui Mihai – Satu Mare – Sighetu Marmației- Cavnic, în total 262 km parcurși în prima zi a evenimentului. Motocicliștii vor fi cazați la Cavnic, oraș foarte apreciat de motoriștii din Transilvania, dar nu numai.

A doua zi se va pleca pe traseul Cavnic- centrul vechi al Băii Mari – Jibou- Zalău – Oradea- Vama Salonta – Fuzesgyarmat prin Bekes, în total 395 km.

“Da, anul acesta ne-am unit toate cele trei cluburi moto din Maramureș și participăm la campania “Să ne respectăm în trafic” alături de alte cluburi din Ardeal și trei cluburi din Ungaria. Din Maramureș în total participăm în jur de 50 de motociclete și în total sperăm să fie în jur de 300 de motociclete, cel puțin. Rock N Road, Nord 6 Riders și Border Riders, cele trei cluburi din Maramureș vom fi gazde în seara de vineri la Cavnic, unde așteptăm toți participanții cu o mancărică bună și un pahar de pălincă, așa cum numai în Maramureș găsești”, spune președintele Rock N Road, Csabi Rusiczki.

Mai trebuie amintit că după acest eveniment din a doua jumătate a lunii mai, motocicliștii maramureșeni pregătesc ceva special pentru 1 Iunie, Ziua Copilului, sub genericul Motoinocență.

Dragoș HOJDA

1 COMENTARIU

  1. De acord. Insa in aceeasi idee, frumos ar fi ca si motociclistii sa respecte in trafic automobilistii EVITAND “crosetarile”. Ar trebui o campanie facuta de automobilisti pentru asa ceva … ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here