SĂ FIM ROMÂNI – Weekend Bucovina în Baia Mare. Noul album, lansat în 8 decembrie

670

Bucovina, formaţie de folk-metal din Iaşi, fondată în anul 2000, va susţine în acest weekend două concerte în municipiul Baia Mare. Astfel, în zilele de 16, respectiv 17 noiembrie, rockerii din Maramureş, dar nu numai, vor avea ocazia să cânte alături de ieşeni piese precum “Aşteapta-mă dincolo de moarte”, “Spune Tu, Vânt” sau “Straja”.

Băieţii de la Bucovina au decis să susţină două concerte în Baia Mare datorită numărului mare de persoane care vor să îi vadă. Concertul din Shadows Rock Bar vine după cel de anul trecut, tot din luna noiembrie, când clubul băimărean a fost neîncăpător pentru numărul mare al celor care au venit să vadă Bucovina la lucru.

Ultimul album Bucovina a fost cel din 2015, Nestrămutat, iar luna viitoare, în 8 decembrie, ieşenii vor lansa noul album, Septentrion, la Arenele Romane din Bucureşti. Artiştii au dezvăluit recent coverul noului album dar şi tracklistul acestuia. Piesele de pe noul album sunt “Catre Tara de Sus”, “Septentrion”, “Din negru (in mai negru)”, “Asteapta-ma dincolo (de moarte)”,
“Noaptea nimanui”, “Stele calauza”, “Faurar de vise”, “De cremene”, “Nestramutati II” si Vinterdoden (bonus track).

Dragoş HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here