SĂ FIM ROMÂNI – Rockerii de la Bucovina au făcut show la cele două concerte susţinute în Baia Mare

266

Weekendul trecut a adus două concerte semnate Bucovina în Baia Mare. Două zile în care rockerii ieşeni au dat ce au avut mai bun, publicul a fost, ca de obicei, la înălţime, fredonând fiecare piesă Bucovina de la un capăt la altul. 

Au fost două zile de rock de cea mai bună calitate, iar Bucovina s-a ridicat la măsura aşteptărilor fanilor maramureşeni, dar nu numai, ca de fiecare dată. Rockerii care au fost prezenţi în Shadows Rock Bar au avut ocazia să asculte live piese şi de pe noul album al trupei, Septentrion, care va fi lansat luna viitoare, pe 8 decembrie, printr-un concert la Arenele Romane. Invitaţi vor fi cei de la Sur Austru, Crossbone şi Recipe for Hate.

“Să avem grijă de ţara asta şi de neamul acesta” – a fost mesajul transmis de băieţii de la Bucovina. Rockerii băimăreni au avut şi mesaje “de bine” pentru actuala clasă politică, nemulţumirile populaţiei fiind tot mai evidente şi exprimate public cu fiecare ocazie.

“Întotdeauna mi-au plăcut băieţii de la Bucovina şi am ajuns la cât mai multe concerte am putut. Îmi place stilul lor, îmi place muzica pe o cântă, mesajele pe care le transmit şi cred că este una din trupele rock din România care scrie istorie. Mă bucur că anul acesta au avut două concerte în Baia Mare şi sper să îi revăd cât de repede”, spune Andrei.

Dragoş HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here