S-AU REZOLVAT PROBLEMELE – Centrul de permanență de la Dragomirești nu se mai închide

75

Azi, 1 aprilie, centrul de permanență de la Dragomirești trebuia să se închidă, potrivit anunțului inițial făcut de către medicul coordonator al acestui centru. Numai că între timp lucrurile s-au schimbat în bine și s-a revenit asupra deciziei. Primăria Dragomirești a anunțat că a reușit să achiziționeze toate echipamentele de protecție necesare personalului medical care își desfășoară activitatea acolo, astfel că nu se mai impune închiderea acestui centru de pe Valea Izei.

“Am primit materiale de protecție pentru o perioadă de minim 15 zile și am luat hotărârea de a continua activitatea începand cu data de 1 aprilie 2020. Primăria Dragomirești ne-a anunțat că în cursul zilei de vineri, 3 aprilie, se vor primi materiale de protecție suplimentare”, spune medicul coordonator al Centrului.

“S-au adus materialele, inclusiv cortul de triere iar centru de permanență nu se mai închide. Dar dacă toți cei care au o urgență minoră și trebuie să cheme ambulanța pentru a merge la Vișeu de Sus sau Sighetu Marmației, care sunt riscurile atunci? Noi, Primăria orașului Dragomirești ne-am dat tot concursul de cate ori am fost solicitați. Noi suntem cei care asigurăm încălzirea centrului, facturile la energie electrică, telefonie, medicamente, lemn de foc pentru încălzire, salariu îngrijitor ( femeie de servici) etc. Am achitat pe materiale peste 18 mii lei, astfel că oamenii pot sta liniștiți, că nu se închide centrul de la noi din oraș“, a declarat, pentru “Axanews.ro”, secretarul Primăriei Dragomirești, Gavriș Ardelean.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here